Testosteronwaarde zelftest

Heeft u last van klachten gerelateerd aan de penopauze? Of heeft u hoog gescoord op onze online zelftest? Met de zelftest van Easly test u eenvoudig en accuraat uw testosteronwaarde vanuit huis.

Deze betrouwbare thuistestkit stelt u in staat om eenvoudig en comfortabel uw testosteronwaarden te meten. De test kan gemakkelijk thuis worden uitgevoerd en wordt geleverd met duidelijke instructies. Uw monster wordt in een gecertificeerd laboratorium geanalyseerd en u ontvangt binnen enkele dagen de resultaten via de app.

Waarom een testosteron zelftest?

Mannen vanaf een leeftijd van 40 jaar kunnen last krijgen van klachten die gerelateerd zijn aan een tekort aan testosteron. Deze fase van afname van het testosteron bij mannen wordt ook wel de penopauze genoemd.

Om erachter te komen of u een tekort aan testosteron hebt, zijn er verschillende tests die u kunt doen. Onze online zelftest geeft een goed beeld van uw huidige situatie. Maar wilt u met zekerheid zien wat uw testosteronwaarde zijn? Dan is een bloedtest noodzakelijk. Deze bloedtest kunt u doen bij uw huisarts. Wilt u liever eerst een test vanuit huis doen? Dan is de zelftest van Easly een goede optie. 

Voordelen van een thuistest

  • Eenvoudig en snel: Voer de test uit op een moment dat u uitkomt.
  • Betrouwbaar: Analyse door een gecertificeerd laboratorium.
  • Diskreet: Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Gaat u liever langs uw huisarts voor een bloedtest? Ook dat is mogelijk. Lees meer over het doen van een bloedtest bij uw huisarts.

Hoe werkt het?

1. Bestel zelftest online

Bestel uw zelftest gemakkelijk online via Easly. Uw pakket wordt discreet bezorgd.

Stap 1
Stap 2

2. Neem de test af

Volg de stappen op de bijsluiter en neem een monster af. Verzend uw monster dezelfde dag nog gratis terug.

3. Laboratorium

Uw monster wordt in een gecertificeerd lab verwerkt. 

Stap 3
Stap 4

4. Uitslag online

Binnen enkele dagen krijgt u uw uitslag binnen. Deze is gemakkelijk online te zien via de app van Easly. 

5. Naar de huisarts

Blijkt uit uw uitslag dat u een te lage testosteronwaarde heeft? Dan kunt u er voor kiezen om een afspraak te maken met uw huisarts. Hij of zij kan u verder helpen. Neem tijdens uw afspraak de uitslag van de online test én uw bloedtest mee.

Stap 5

Krijg direct een uitslag

Herken de klachten en doe de testosteron tekort test!

Scroll naar top